-Go, Gittan, go!

Äntligen något kul inom politiken. Min favoritpolitiker Birgitta Ohlsson blir EU-minister. Jag sympatiserar inte med Ohlssons partival men jag gillar hennes orubbliga sätt att stå upp för sina åsikter och värderingar. Som till exempel att hon lade ned sin röst i omröstningen om FRA-lagen, vilket i praktiken var att gå emot hela sin partilinje. Och det är inte första gången hon gör så och det gör kollegorna sura, särskilt Jan Björklund. Konstigt att Björklund som faktiskt tillhör ett borgerligt parti förespråkar "raka led" och samstämmiga paroller. Ohlsson ska ha respekt för att hon står upp för sina värderingar och fler borde följa hennes exempel och ge fingret åt ruttna förslag trots att de kommer från det egna partiets soptunna. Heja!

2 kommentarer:

Henrik sa...

Jag håller med. Just i FRA-frågan fick vi se vilka som står för något och vilka som viker sig för partiledningen som de nickedockor de är.

Mom sa...

Det finns vissa saker som är viktiga
att stå för sina åsikter




Att stå för sina åsikter och värderingar, är goda egenskaper. Så just go for it Birgitta O! Give them heaven - giv them hell i Eu

Skicka en kommentar